o webu a jak hodnotím.

25.02.2012 09:00

Nebaví vás číst dlouhé recenze ? tak to jsste na správé stránce recenze jsou přímněrně dlouhé, na konci každé recenze zodnotim hru známkou.

 

  1. Odpad herního průmyslu, který není dobrý ani po několika panácích a lobotomii. Aby hra dostala jedničku, musíte si u ní objektivně říct, že vás nenapadá nic, co byse vám na ní líbilo.
  2. Dvojková hra je veskrze příšerná. Z vlastní zkušenosti ale víte, že by mohla být ještě horší.
  3. Zabugovaná, nezáživná, špatně hratelná a nudná hra, která by však mohla být horší a při jejím hraní se na pár vteřin přistihnete, že vyloženě nemáte chuť ji vypnout.
  4. Blížíme se k průměru, což znamená, že aby hra skončila na tomto stupínku, musí být kvůli něčemu podprůměrná. Většinou jsou to bugy nebo nudná hratelnost.
  5. Průměrná hra je nevýrazná a většinou ne moc zábavná, ale při jejím hraní vám neháže pod nohy klacky a v konečném důsledku vás vyloženě neurazí, ale zároveň nepotěší.
  6. Lehce nadprůměrná hra, kterou nad pětkou většinou drží nějaké neobvyklé herní prvky, které však nemusí nutně všechny fungovat. Dá se doporučit, ale jen s velkou výstrahou.
  7. Sedmičková hra je většinou kvalitní a docela i odladěná, ale zaujme hlavně fanoušky žánru. Má pár chyb nebo nedostatků, díky kterým si ještě nemůže říkat hitovka, přesto se najde spousta lidí, kteří si ji zamilují.
  8. Hra, která je skvělá po všech stránkách, ale netroufá si do žádných odvážnějších novinek. Všechno, co v ní je, je zvládnuto dobře, ale už to tady milionkrát bylo. Sázka na jistotu.
  9. Originální, skvěle hratelná a zábavná hra, která neupadne v zapomnění a stane se metrem pro porovnávání. S klidným svědomím ji můžeme doporučit.
  10. Taková hra má potenciál promluvit do historie a zaznamenat se do ní zlatým písmem. Prakticky vše v ní funguje a dohromady vytváří celek, který dokáže hráče poslat do kolen. Nezbytná součást knih o herní historii.